mandag den 9. marts 2015

Verdens bedste chokolademuffins


Disse chokolademuffins er nogle af de bedste jeg længe har smagt. De er bløde, svampede og lækre. Så er de også meget lette at lave, og det kan ikke så nemt gå galt :P
De kan klart anbefales!

18-20 stk

Ingredienser:
225 g. sukker
2,5 dl. cremefraiche
1 æg
50 g. kakaopulver
1 spsk. vaniljesukker
1,25 dl. mælk
100 g. mørk chokolade
250 g. hvedemel
100 g. smeltet smør
1 tsk. natron
1 knsp. salt

Fremgangsmåde:
Smør smeltes og stilles til side. Hak chokoladen groft og sæt også den til side.
Bland så mel, salt, natron, vanilje og kakaopulver sammen i en skål og pisk det sammen med et piskeris. Det sikre, at det hele er blandet godt sammen, samt det slår eventuelle klumper i stykker. Tilsæt så 2/3 af chokoladen og bland det i.
 I en anden skål røres alle de våde ingredienser inkl. sukker sammen til det er ensartet. Hæld så det våde op til det tørre og rør til dejen er ensartet. Fordel dejen i de ønskede muffinsforme, og drys det resterende chokolade ovenpå dem. Mine forme er fra Netto og er af overraskende kvalitet :-)
Bag dem ved 200 grader alm. ovn i 13-15 min. eller til en tandstikker kommer ren op af kagerne.

Disse muffins er så lækre, bløde og svampede. De var et kæmpe hit, da jeg medbragte dem til skole dagen efter :-)

Knus fra Ida

Ingen kommentarer:

Send en kommentar