Om mig

Mit navn er Ida Rossing Andersen, og jeg er 16 år gammel. Jeg er helt vild med at bage og lave desserter, og jeg gør det så tit jeg kan komme afsted med det.
Lige nu går jeg i 1.g op Tørring Gymnasium. Når jeg er færdig med det, vil jeg uddanne mig til konditor. Jeg har valgt at tage gymnasiet først, så jeg derfor er lidt ældre, når jeg skal ud og søge en læreplads, i håbet om jeg så også kan få en et af de lidt bedre steder. Det ville også betyde, at hvis så så fx. skal til København, kan jeg også flytte hjemmefra til den tid. Plus, så er en gymnasieuddannelse jo aldrig helt dårligt at have på sit CV ;)
Det betyder også, at skolen derfor betyder lidt meget for mig lige fortiden, men at jeg vil gøre mit ypperste for at holde bloggen opdateret så ofte som muligt.

Jeg holder meget af at se bageprogrammer både på TV og på nettet.
Så er jeg ultimativ vaniljeelsker, og jeg kan ikke få nok af det!
I foråret 2014 vandt jeg bronze i DM i lagkage, som var en konkurrence for alle aldre, så det er jeg meget stolt af :-)

Jeg går rigtig meget op i at bruge gode kvalitetsråvarer. Jeg vil langt hellere betale mere for et lille stykke rigtig god kage, hvor man kan smage de gode råvarer, end jeg vil købe et stort stykke 'skodkage', der måske er industriproduceret, til ingen penge.
Jeg går også meget efter, at mine opskrifter skal bestå af så rene råvarer som muligt. Skal der sukker i, så skal det være rigtig sukker. Skal der smør i, så skal det ikke være margarine. Skal der chokolade i, så skal det være en god chokolade med kakaosmør!
Det er derfor også mit mål, at jeg i fremtiden gerne vil arbejde med gode råvarer, og lave så meget fra bunden som muligt.
Derfor vil I nok heller aldrig finde en opskrift på en regnbuekage fx. - Jeg bryder mig slet ikke om alle de kunstige farver i mine kager. Det samme med fondant - det er heller ikke noget jeg rigtig gør i.
Men det er ikke ens betydning med, at jeg afskyr det eller folk, der elsker det. Det er jo en smagssag som så meget andet :)


Tak fordi du læste med
hilsner fra Ida Rossing

Ingen kommentarer:

Send en kommentar