onsdag den 15. januar 2014

New In - Mini-cupcakeform♥




Hej alle sammen.
Her idag var vi begge været i Horsens, og vi kom hjem med denne mini-cupcakeform, som var det vi gik efter :)
Det er sådan, at vi i næste uge har projektuge, og vi har valgt emnet 'tilsætningsstoffer i mad', og som vores kreative projekt, har vi tænkt os at bage to slags mini-cupcakes. Én slags spækket med tilsætningsstoffer, og én slags helt uden nogen form for kunstige tilsætningsstoffer, som vi så vil dele ud til de andre, vi skal fremlægge for, og så spørge om de kan smage forskel :)
Hvis alt går som det skal, skal dem uden tilsætningsstoffer jo helst smage bedre ;)
- men i hvert fald, købte vi(eller det vil sige mig, Ida :P) denne fine mini-cupcakeform i Bilka. Vi startede med at gå i Sinnerup, og der havde de en, der var fuldstændig identisk med denne her, som forresten er fra mærket Funktion og kostede 69kr. Den kostede bare 99 kr, og var fra mærket Open Mind, men vi sammenlignede de dem, og vi kunne altså ikke se nogen forskel :)
Men jeg glæder mig i hvert fald til at komme igang med at bruge den! :D Dog mangler vi bare at købe mini-muffinsforme, men vi kunne ikke finde nogle i alle de butikker vi var inde i, som måske burde handle med det, udover hvis man skal have nogle med OB eller Brøndby's fodboldlogoer på...
Kender I nogle steder, der kunne handle med dem? :)

(Beklager forresten billedkvaliteten, men de er taget her til aften på min iPhone...)

~ Emma & Ida ♥


Ingen kommentarer:

Send en kommentar