Åhh, hvor jeg dog elsker kokostoppe! Og så er de viiildt nemme at lave. De kræver hverken de helt store ingredienser, alverdens tid eller erfaring :)
Ingredienser:
150 g. kokosmel
1½ æg
100 g. sukker
½ tsk. vaniljepulver
Fremgangsmåde:
Pisk sukker, vanilje og æg sammen i en skål med et piskeris, til det er blevet skummende, hvidere og sejt. Tilsæt kokosmel og rør massen ensartet. Lad nu blandingen stå på køkkenbordet i ca. 20 min. så kokosmelen kan bløde lidt op.
Sæt små toppe af på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 175 g. i ca 11-13 min. eller indtil de har fået en let gylden farve. Når de er afkølede kan man evt. dyppe enderne i tempereret mørk chokolade. Det gjorde jeg, og det gør altså bare dét ekstra.
Opbevar dem i en tætsluttet kagedåse :)
Pisk sukker, vanilje og æg sammen i en skål med et piskeris, til det er blevet skummende, hvidere og sejt. Tilsæt kokosmel og rør massen ensartet. Lad nu blandingen stå på køkkenbordet i ca. 20 min. så kokosmelen kan bløde lidt op.
Sæt små toppe af på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 175 g. i ca 11-13 min. eller indtil de har fået en let gylden farve. Når de er afkølede kan man evt. dyppe enderne i tempereret mørk chokolade. Det gjorde jeg, og det gør altså bare dét ekstra.
Opbevar dem i en tætsluttet kagedåse :)
De er bare så lette at lave, og så smager de bare vildt godt!
Knus fra Ida
Ingen kommentarer:
Send en kommentar