fredag den 18. september 2015

Frappuccino med kaffe og karamel


Her til aften har min gode veninde og jeg lavet den lækreste frappuccino, eller mere hverdagskendt, en iskaffe med karamel. Den er såå god - helt klart på min liste over favoritter! :)

Til 2 serveringer

Ingredienser:
Ca. 400 ml. vaniljeis
En god stor håndfuld isterninger
½ dl stærk kaffe
2-3 spsk. hjemmelavet karamelsauce + ekstra til pynt
Evt. lidt mælk til at justere konsistensen 
Pisket fløde til toppen 

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne undtagen mælk op i en blender eller foodprocessor og blend til det hele er godt ensartet. Tilsæt så lidt mælk, hvis det er nødveningt, til det får den rette, linde konsistens. 
Find så de ønskede glas frem og varm en lille smule ekstra karamelsauce i microovnen, så det får en tyndere konsistens. Dryp en smule af det op ad glassets sider.
Fordel så iskaffen imellem de to glas og pynt med pisket fløde, mere karamelsauce og evt. til kaffepulver. Servér straks :)

Denne frappoccino kan KLART anbefales, hmm :)

- Ida Rossing

Ingen kommentarer:

Send en kommentar