
Ca. 30 stk.
Ingredienser:
185 g. finvalsede havregryn
75 g. smør, stuetemp.
110 g. flormelis
6 spsk. kakao
1 dl. mælk
1 knsp. salt
2 tsk vaniljesukker
Kokosmel til at rulle dem i
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne, undtagen mælk, i en skål og bland det godt. Tilsæt mælken lidt ad gangen, til man har den rigtige konsistens. Det er ikke sikkert, at man skal bruge alt mælken nemlig.
Rul dem til kugler og tril dem i kokosmel. Læg dem i en lufttæt beholder og på køl i en halv times tid inden de nydes.
Har man lyst, kan man jo også sagtens erstatte lidt af mælken med kaffe eller appelsinsaft. Eller rive lidt skal i. Man kan gøre hvad man vil, jeg kan bare bedst lide dem helt plain, uden noget særligt. :)
Rigtig god december
Knus Ida Rossing
Ingen kommentarer:
Send en kommentar